Szolgáltatások, Árak

NAPPALI SMINK – 4 200 Ft

A természetes szépséget kiemelő szolid smink, melyet bátran viselhetsz a mindennapokban vagy akár egy könnyű délutáni rendezvényen.


ALKALMI SMINK – 4 500 – 5 500 Ft

Legyen szó egy különleges összejövetelről, egy bálról, egy kihagyhatatlan buliról vagy egy fontos eseményről, a te sminked biztosan magával ragadja a tekintetet.


ESKÜVŐI SMINK – 15 000 Ft (próbasminkkel együtt)

A nagy nap, melyre az egyéniségedhez illő tökéletes smink készül. Olyan, amely extra tartós, amely kiemeli a szépségedet, amiben igazán jól érzed magad. mert úgy gondoljuk, hogy akkor fogsz igazán ragyogni, ha szereted, amit viselsz.


SMINK FOTÓZÁSOKRA, DIVATBEMUTATÓKRA, SZÍNHÁZI ELŐADÁSOKRA – ár egyedi ajánlat alapján

A kifutón, portfólió készítésnél vagy egy színházi előadáson egyedi körülményeknek kell megfelelni. A te sminked garantáltan megfelel majd ezeknek az elvárásoknak.


SMINKTANÁCSADÁS – 14 000 Ft – (3 ÓRA)

Szeretnéd megtanulni, hogyan készíts egyéniségedhez illő sminket, ami valóban tartós és gyorsan megvan? Szeretnéd tudni, hogy milyen anyagokat, ecseteket használj akár egy nappali vagy egy alkalmi smink elkészítésekor?  Ha igen, akkor jó helyen jársz. Kattints a részletekért a SMINKTANÁCSADÁS menüpontra.


SMINKTANFOLYAM – Spórolj 25 000 Ft-ot, 150 000 Ft helyett 125 000 Ft – (25 óra)

Ebben a szakmában szeretnél elhelyezkedni? Szeretnéd a szolgáltatásaidat bővíteni például kozmetikusként vagy fodrászként? Ha igen, szeretnéd tudni, hogyan készülj fel egy fotózásra, divatbemutatóra, illetve hogyan készíts vendégeidnek tökéletes sminket az adott alkalomra, akkor kattints a SMINKTANFOLYAM menüpontra.


KITELEPÜLÉS  – ár egyedi ajánlat alapján

Ha te is szeretnéd rendezvényeidet plusz szolgáltatásokkal színesíteni, kérd egyedi ajánlatunkat kombinált csomagjainkra.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close